Ford Transit

350 2.2 TDCI L3H1 DC openlaadbak 136747 km

Alles over deze bedrijfswagen

Over de Ford Transit

Kilometerstand 136.747 km
Bouwjaar 2015
Kleur Ja
Interieurkleur Donkerblauw
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Chassis cabine
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 7
APK geldig tot 25 augustus 2024
Onderhoudsboekje Beschikbaar
BTW/Marge BTW
Kenteken VX-846-V
Wegenbelasting € 212 tot € 212 per kwartaal

Go Further, zeggen ze bij Ford. En dat doen ze dan ook. Net wat verder in technologie en innovatie. Steeds een stapje meer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Winter... Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. Bij de uitrusting van deze Ford horen onder meer elektrisch verstelbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Ook is de Ford uitgerust met: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.Een van de meest legendarische merken: Ford. Qua techniek en design geheel met de blik op de toekomst. 'Go Further' zeggen ze. En dat is te zien. Een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer elektrisch verstelbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. U vindt in deze auto ook airconditioning. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

Lijkt deze Ford u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

maandag t/m donderdag geopend van 10:00 - 17:30 uur.
vrijdag geopend van 10:00 - 21:00 uur.
zaterdag geopend van 10:00 - 17:00 uur.
zondag uitsluitend op afspraak.

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 155 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 2198cc
Gewicht 2.322 kg
Trekgewicht 3.500 kg
Wielbasis 395 cm

Opties

Exterieur
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Open laadbak Trekhaak
Veiligheid
Start/stop systeem Electronic Stability Program Anti Blokkeer Systeem (ABS) Anti Blokkeer Systeem Startblokkering Airbag bestuurder Electronic Stability Program (ESP)
Overig
Safety Comfort-pakket 6-versnellingen Elektrische ramen voor Airbag(s) hoofd achter open laadbak incl boekjes tweezits bijrijdersbank centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Stoelverwarming voorstoelen Airbag(s) hoofd voor Lendesteunen (verstelbaar) zeer mooie en technisch goed onderhouden auto Mistlampen voor airco 2 zitplaatsen rechtsvoor radio-CD/MP3 speler Verwarmde voorstoelen onderhoudsboekjes aanwezig Alarmsysteem klasse Airbag(s) side voor nationale autopas handgeschakeld Buitenspiegels elektr. verstelbaar Airbag passagier
Comfort & Interieur
Radio Stuur verstelbaar Boordcomputer

Milieu

Verbruik (gemiddeld) 8.2 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 7.5 liter per 100km
CO2 uitstoot 214 gram per kilometer

Van Dun afleverpakketten

De aflevering van een nieuwe auto is altijd weer een feest. Het feest kan nog groter worden met het juiste afleverpakket. Daarin bieden wij drie verschillende smaken. Zo is er altijd een pakket die bij u past.

Afleverpakket Bedrijfswagens

- Verse APK (indien binnen 6 maanden verloopt) - Onderhoudsbeurt - Olie servicebeurt - Caroserie inspectie - Algehele voertuig inspectie Prijzen zijn exclusief B.T.W

€ 595

Lease berekenen

Vanaf
€ 268
p/m

Of koop direct voor:

€ 15.900 (excl. btw)

U kunt uw oude auto ook bij ons inruilen. Dit kunt u tijdens de aanvraag aangeven.

NL
Van Dun Bedrijfswagens
Bel ons gerust voor persoonlijk advies via +31 (0)1 - 046 229 99 of stuur een bericht via WhatsApp.
Totaal € 15.900 (excl. btw)