Volkswagen Caddy

1.9 TDI Maxi 1 eigenaar

Alles over deze bedrijfswagen

Over de Volkswagen Caddy

Kilometerstand 305.478 km
Bouwjaar 2008
Kleur Ja
Interieurkleur Donkerblauw
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Bestelauto
Aantal deuren 4
APK geldig tot 24 juli 2024
Onderhoudsboekje Beschikbaar
BTW/Marge BTW
Kenteken 55-VTR-6
Wegenbelasting € 131 tot € 131 per kwartaal

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Volkswagen Caddy. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Caddy ziet er dan ook uit als nieuw. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. Natuurlijk behoren warmtewerend glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. De elektronische systemen in deze Volkswagen helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Deze Volkswagen is voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Volkswagen Caddy. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

maandag t/m donderdag geopend van 10:00 - 17:30 uur.
vrijdag geopend van 10:00 - 21:00 uur.
zaterdag geopend van 10:00 - 17:00 uur.
zondag uitsluitend op afspraak.

Technisch

Vermogen 105 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1896cc
Topsnelheid 166 km/h
Gewicht 1.412 kg
Wielbasis 300 cm

Opties

Exterieur
Achterdeuren met ruiten Zijschuifdeur rechts
Veiligheid
Anti Blokkeer Systeem (ABS) Parkeersensor achter Getint warmtewerend glas Airbag bestuurder Startblokkering Tractie Controle Systeem (TCS)
Overig
Buitenspiegels verwarmbaar airco Binnenspiegel automatisch dimmend 1e eigenaar Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Buitenspiegels elektr. verstelbaar Elektrische ramen voor Buitenspiegels elektrisch verstelbaar nationale autopas Tussenschot volledig radio CD speler zeer mooie en technisch goed onderhouden auto Dimlichten automatisch Regensensor Cruise control trekhaak met afneembare kogel cruise control onderhoudsboekjes aanwezig Mistlampen voor 2 zit plaatsen incl boekjes Airco
Comfort & Interieur
Boordcomputer Stuur verstelbaar Stuurbekrachtiging

Milieu

Verbruik (gemiddeld) 6.2 liter per 100km

Van Dun afleverpakketten

De aflevering van een nieuwe auto is altijd weer een feest. Het feest kan nog groter worden met het juiste afleverpakket. Daarin bieden wij drie verschillende smaken. Zo is er altijd een pakket die bij u past.

Afleverpakket Bedrijfswagens

- Verse APK (indien binnen 6 maanden verloopt) - Onderhoudsbeurt - Olie servicebeurt - Caroserie inspectie - Algehele voertuig inspectie Prijzen zijn exclusief B.T.W

€ 595

Of koop direct voor:

€ 3.490 (excl. btw)

U kunt uw oude auto ook bij ons inruilen. Dit kunt u tijdens de aanvraag aangeven.

NL
Van Dun Bedrijfswagens
Bel ons gerust voor persoonlijk advies via +31 (0)1 - 046 229 99 of stuur een bericht via WhatsApp.
Totaal € 3.490 (excl. btw)